engels leren met dyslexie kansloos?

niet met mijn hulp!

sad faceGoed geleerd maar toch een onvoldoende sad faceWoordjes blijven niet hangen sad face Lang leren of niet leren heeft hetzelfde resultaat sad faceBijles helpt niet! sad faceDe moed is al in de schoenen gezakt
Carolien Poels - Engels leren met dyslexie

Hier vind je de hulp die nodig hebt!

Ik help al jaren leerlingen met dyslexie om betere cijfers te halen voor toetsen en examens. Al mijn tips, kennis en handvatten zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en praktijkervaringen. Ik werk nauw samen met scholen en docenten om te adviseren hoe Engels leren leuker en effectiever kan zijn voor iedere leerling. Door middel van praktische trainingen en concrete hulpmiddelen zorg ik ervoor dat het goede antwoord op het toetsblaadje komt te staan.

Klaar om serieus aan de slag te gaan en topcijfers te halen voor engels?

Stel je voor dat je zoon of dochter eindelijk begrijpt hoe hij de grammatica bij Engels moet toepassen. Hoe zou het zijn als er geen strijd meer is over het leren van woordjes? Tijdens ons gesprek laat ik je zien hoe Engels leren wél mogelijk is. Ik toon je precies wat nodig is om goede resultaten te behalen tijdens toetsen, zodat je stapsgewijs succesvol wordt op school.

Tijdens dit gesprek ga ik jullie laten zien op welke manier het leren van Engels wel mogelijk is. Ik ga je laten zien wat er precies nodig is om wel resultaten te behalen tijdens een toets zodat je stapsgewijs wel succesvol wordt op school.

het kan anders! Plan nu een gratis gesprek

Graag wil ik jou, Carolien Poels, bedanken voor een inspirerend online-gesprek. In mijn RT-praktijk in Bussum kom ik middelbare scholieren tegen die vanwege dyslexie of gewoon moeite met spelling, ook moeite hebben met het aanleren van Engels.
Dit begint vaak al in groep 7-8 bij het leren van de Engelse leenwoorden.
Ik was op zoek naar ondersteunend materiaal voor de middelbare scholier. Het boek ‘Van Wanhoop naar blijdschap’ heb ik inmiddels besteld en ik kijk er naar uit om ermee te gaan werken. Het was fijn om met een ervaringsdeskundige te sparren over de aanpak.
Dank voor je tijd en enthousiasme. Hartelijke groet,
Caroline Boekestijn
×
×

Winkelwagen