engels leren met dyslexie kansloos?

niet met mijn hulp!

sad faceGoed geleerd maar toch onvoldoende voor een toets

sad face Woordjes blijven niet hangen

sad face Lang leren of niet leren geeft hetzelfde resultaat

sad face Bijles helpt niet! 

sad face De moed is in de schoenen gezakt

inspiratiesessie inspiratiesessie

VOOR HULP BEN JE HIER AAN HET GOEDE ADRES!

Ik help al jaren leerlingen met dyslexie om betere cijfers te halen voor toetsen en examens. Alle tips, kennis en handvatten zijn het resultaat van onderzoek en praktijkervaringen. Ik werk ook veel met scholen/docenten samen om te adviseren hoe het voor een leerling mogelijk is om Engels te leren. 

Door middel van praktische trainingen en concrete hulpmiddelen help ik om wel het goede antwoord op het toetsblaadje neer te zetten. 

 

Wil je NU serieus aan de slag om goede cijfers te gaan halen en zou je hierbij mijn hulp wel kunnen gebruiken?
Hoe zou het zijn als je zoon of dochter wel weet hoe hij de grammatica bij Engels toepast? Hoe zou het zijn als er geen strijd meer is over het leren van woordjes? 

Hoe?
Door NU een gratis inspiratie gesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek ga ik jullie laten zien op welke manier het leren van Engels wel mogelijk is. Ik ga je laten zien wat er precies nodig is om wel resultaten te behalen tijdens een toets zodat je stapsgewijs wel succesvol wordt op school. 

dit kan DUS anders! Plan een gratis gesprek

Graag wil ik jou, Carolien Poels, bedanken voor een inspirerend online-gesprek. In mijn RT-praktijk in Bussum kom ik middelbare scholieren tegen die vanwege dyslexie of gewoon moeite met spelling, ook moeite hebben met het aanleren van Engels.
Dit begint vaak al in groep 7-8 bij het leren van de Engelse leenwoorden.
Ik was op zoek naar ondersteunend materiaal voor de middelbare scholier. Het boek ‘Van Wanhoop naar blijdschap’ heb ik inmiddels besteld en ik kijk er naar uit om ermee te gaan werken. Het was fijn om met een ervaringsdeskundige te sparren over de aanpak.
Dank voor je tijd en enthousiasme. Hartelijke groet,
Caroline Boekestijn
×
×

Winkelwagen