Hoe leer je woordjes

HOE LEER JE WOORDENLIJSTEN?

Het pakket “Hoe leer je woordenlijsten” is er om te gaan werken aan het vergroten van de woordenschat. Met de kaartenbak ga je de te leren woordjes beter onthouden.

Inclusief de instructiekaart om woordenlijsten effectief te gaan onthouden.

succesvol woordjes leren: DE JUISTE LEERSTRATEGIE

Als je gebruik gaat maken van de juiste leerstrategie levert dit veel meer resultaat op. Met het regelmatig op de juiste manier oefenen van de woorden kan iedereen, ook als je dyslexie hebt, Engels leren.

Leerlingen stellen mij vaak de vraag “Hoe leer je woordenlijsten?”

Deze kaartenbak is een van de manieren waarmee je actief aan de slag gaat met het leren van de woordjes voor de vreemde talen. Zo boek je resultaten boeken op het gebied van Engels omdat je je handen – ogen en oren samen laten werken.

Het pakket “Succesvol Woordjes Leren” laat je op een gestructureerde manier de Engelse woordenschat leren en onthouden. Het levert ook voordeel op bij de andere taalvaardigheden (lezen – spreken – luisteren – schrijven). Hoe meer woorden je kent, hoe beter je luistertoetsen gaan. Je begrijpt meer van je leestoetsen en tijdens het schrijven van een brief of tijdens je mondeling kun je meer woorden produceren.

succesvol woordjes leren: MEER RESULTAAT NA INSPANNING

Je leert op school heel veel maar niet hoe je moeten leren. Hoe leer je bijvoorbeeld je woordenlijsten? Hoe zorg je nu dat je de woordjes beter gaat onthouden?

Op school verwachten ze heel veel van je en zijn verbaasd als het resultaat niet naar verwachting is. Het probleem wordt dan altijd gezocht bij jou als leerling en gaan ze dezelfde leerstof nogmaals aanbieden want het kan nooit aan de lesmethode of manier van lesgeven liggen. De frustratie waar jij vervolgens mee rondloopt en een opbouwend gevoel van falen wordt vaak niet genoeg herkend.
Je motivatie is ver te zoeken en leren behoort zeker niet (meer) tot de dingen die je graag doet.

Middels deze methode ontstaat er meer overzicht en ken je de woorden ook los en niet alleen in de volgorde van de lijst. Als gevolg hiervan is er een beter resultaat tijdens toetsen en groeit je woordenschat. 

Het verbeterde taalinzicht levert dan ook positieve resultaten bij schrijfvaardigheid en spreekvaardigheid. Hiermee samenhangend gaat het zelfvertrouwen omhoog omdat er succeservaringen zijn.

HAN CROCO KAARTENBAK GROEN VOOR
SUCCESVOL WOORDJES LEREN

Inhoud:

  • Kaartenbak met 5 tussenschotjes
  • 150 flashcards
  • Pilot Frixxion uitgumpennen
  • Instructiekaart met concrete stappen
  • Instructievideo met stap voor stap uitleg
hoe leer je woordjes
Hoe leer je woordjes
Hoe leer je woordjes
×
×

Winkelwagen

Chat openen
Hallo 👋
Kan ik ergens mee helpen?