succespakket woordjes leren

HOE LEER JE WOORDENLIJSTEN AUTOMATISEREN?

Het pakket “Hoe leer je woordenlijsten automatiseren” is er om te gaan werken aan het vergroten van de woordenschat. Met de kaartenbak ga je de te leren woordjes automatiseren.

Inclusief de instructiekaart om woordenlijsten effectief te automatiseren.

DE JUISTE LEERSTRATEGIE

Als er gebruik wordt gemaakt van de juiste leerstrategie levert dit veel resultaat op voor de leerling. Met het regelmatig op de juiste manier oefenen van de woorden kunnen ook dyslecten Engels leren. Leerlingen stellen namelijk vaak de vraag: “Hoe leer je woordenlijsten automatiseren?”

Dit is een van de tools die de leerling tot leren brengt en waarmee ze resultaten boeken op het gebied van Engels. Dit pakket leert op een gestructureerde manier de Engelse woordenschat automatiseren. Het levert direct voordeel op bij de verschillende taalvaardigheden. Hoe meer woorden je kent, hoe beter je luistertoetsen gaan. Je begrijpt meer van je leestoetsen en tijdens het schrijven van een brief of tijdens je mondeling kun je meer woorden produceren.

MEER RESULTAAT NA INSPANNING

Leerlingen leren heel veel op school maar ze leren niet hoe ze moeten leren. Hoe leer je bijvoorbeeld je woordenlijsten automatiseren? Hoe zorg je nu dat de woordjes beter onthouden worden?

We verwachten heel veel van ze en zijn verbaasd als het resultaat niet naar verwachting is. We gaan dan het probleem zoeken in de leerling en dezelfde leerstof nogmaals aanbieden want het kan nooit aan de lesmethode liggen.

De frustratie waar leerlingen vervolgens mee rondlopen en een opbouwend gevoel van falen wordt vaak niet genoeg onderkend. De motivatie is ver te zoeken en leren behoort zeker niet tot de dingen die ze graag doen.

Middels deze methode ontstaat er meer overzicht en kennen ze de woorden ook los en niet alleen in de volgorden van de lijst. Als gevolg hiervan is er een beter resultaat tijdens toetsen. Het verbeterde taalinzicht levert ook positieve resultaten bij schrijfvaardigheid en spreekvaardigheid.

Hiermee samenhangend gaat het zelfvertrouwen omhoog omdat er succeservaringen zijn.

HAN CROCO KAARTENBAK GROEN VOOR SUCCESVOL WOORDJES LEREN

Inhoud:

  • Kaartenbak met 5 tussenschotjes
  • 200 flashcards
  • Pilot Frixxion uitgumpennen
  • Instructiekaart met concrete stappen

succesvol woordjes leren
succesvol woordjes leren
succesvol woordjes leren
succesvol woordjes leren